16 Şubat 2013 Cumartesi

Nerf Oyuncakları

Erkek çocukların favori oyuncaklarından nerf silahlarla ilgili ayrıntılı bilgileri bu bloğumuzda sizlerle paylaşmaya çalışacağız. İlk yazımızı nerf oyuncakları ile ilgili genel bilgilere ayırdık. Nerf tüm dünyaca bilinen ve hasbro tarafından üretilen oyuncak silah markasıdır. Genelde tüm markalaşmış oyuncaklarde gördüğümüz seri olayı Nerf markasında da bulunuyor. Şimdilik 4 farklı serisi bulunuyor. Bunlar;

1- Nerf N-Strike Elite
2- Nerf Vortex
3- Nerf Dart Tag
4- Nerf Super Soaker

Dilerseniz bu serilerin kısaca özelliklerini sayalım. Bu serilere ait oyuncak silahları seri başlığı altında ayrıntılı olarak tanıtacağız.

Nerf Dart Tag : İsminden belli olduğu üzere dart atan silahların bulunduğu seridir. Dartlar göze gelmediği sürece zarar vermezler. Yumuşaktırlar. Hatta özel tişörtleri kullanırsanız bu tişörtlere yapışıyorlar. Bu şekilde rakibinizi vurduğunuzu yada vurulduğunuzu anlayabilirsiniz.Sharp shot, Snapfire, Speedload, Speedswarm, Swarmfire silahları ve kapışma setleri bulunur.

Nerf Vortex : Nerf Vortex serisindeki oyuncak silahların özelliği disk atıyor olmaları. Bu disklerin önemli bir özelliği de gece karanlıkta görünebilmeleri. İçeriğindeki özel madde ile karanlıkta parlıyor.
Vortex serisinde şu modeller bulunuyor ; Nerf Proton, Vigilon, Praxis, Diatron ve Lumitron.

N-Strike Elite : Bu yılın N-Strike Elite yılı olmasını bekliyoruz. Özellik olarak dart tag serisindeki silahlara benzeyen n-strike elite serisi dartları daha uzun mesafeye fırlatabilmeleri ve yepyeni ve modern çizgiler taşıyan silahları ile erkeklerin gözdesi olacağa benziyorlar. N-Strike serisinde şu nerf oyuncakları bulunuyor.Nerf Jolt, Triad, Firestrike, Benim favorim strongarm, Stryfe, Stockade, Rough Cut ve binbir şekle giren Retailatör.

Nerf Super Soaker :  Bu seride tüm oyuncaklar su sıkıyor. Bazıları su büyük su hazneleri taşıyorlar. Hatta bu serinin yeni üyesi Nerf Arctic Shock haznesinde sakladığı buz ile adeta rakiplerinizi donduruyor. Nerf Super Soaker serisinde, Microburst, Scatter Blast, Thunderstorm, Arctic Shock ve Switch Shot.

Tüm nerf silahlarına onlineoyuncak.com'un Nerf kategorisine tıklayarak satın alabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder